Heritage V1.0

// Aanbieding van € 59,95 voor € 39,95

Performance: Allround
Constructie: Graphite
Gewicht Frame: 85-90 gr.
Balans: Even
Flex: Flexible
Lengte: 67,5 cm
Bladvorm: Isometric
Spankracht: tot 13 kg
Systemen:
Graphite, Regulator Top Cap
Kleur: ornaje/grijs
Hoes: inclusief 3/4 hoes

Dit racket van Carlton levert een mooie allround performance voor de recreant en beginnende speler.
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Recreant/Starter

Carlton maakt het verschil
Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Gebruik dit als leiddraad: Kinesis serie voor maximale speed, Vapour Trail serie voor allround performance, Powerblade serie en Fireblade voor extra controle/power mix met accent op power. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle andere merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.