Heritage V 3.0

Aanbieding van € 45,- voor € 35,-

Bladvorm: Isometric
Materiaal Blad: Graphite
Materiaal Shaft: Graphite
Gewicht: 85 gr onbesp. / 95 besp.*
Balans: head light
Flex: Flexible
Lengte: 67,5 cm
Kleur: bleu/wit/lichtgrijs
Systemen:
Regulator Top Cape
Hoes: inclusief 3/4 hoes
*afhankelijk van snaar

Dit racket van Carlton levert een gedegen allround performance. Het racket is speciaal bedoeld voor de recreatiespeler.
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Recreatiespeler

Carlton maakt het verschil
Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle andere merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.