Maxi Blade Junior

Bladvorm: Isometrisch
Materiaal Blad: Titanium Alloy
Materiaal Shaft: Staal
Gewicht: 110 gr*
Balans: head light
Flex: medium
Lengte: 66,5 cm
Kleur: zilver/blauw
Systemen:
Junior
Hoes: geen
*bij benadering en afhankelijk van snaar

Dit racket van Carlton heeft redelijke allround eigenschappen. De Maxi Blade Junior is speciaal gemaakt voor de beginnende juniorspeler met een leeftijd van 10 t/m 12. De uitvoering met titanium alloy blad en stalen shaft zorgt voor een robuste levensduur!
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Beginnende juniorspeler 10 t/m 12 jaar

Carlton maakt het verschil
Let bij dit jeugdracket op de aanbevolen leeftijd. Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.