Mini Blade Junior

Bladvorm: Isometrisch
Materiaal Blad: Titanium Alloy
Materiaal Shaft: Staal
Gewicht: 90 gr*
Balans: head light
Flex: medium
Lengte: 53,5 cm
Kleur: geel/wit
Systemen:
Junior
Hoes: geen
*bij benadering en afhankelijk van snaar

Dit racket van Carlton heeft redelijke allround eigenschappen. De Mini Blade Junior is speciaal gemaakt voor de beginnende juniorspeler met een leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De uitvoering met titanium alloy blad en stalen shaft zorgt voor een robuste levensduur!
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Beginnende junior speler 4 t/m 7 jaar

Carlton maakt het verschil
Let bij dit jeugdracket op de aanbevolen leeftijd. Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Gebruik dit als leiddraad: Kinesis serie voor maximale speed, Vapour Trail serie voor allround performance, Circo-Blade serie voor extra controle en Iso Extreme/Enhance serie voor extra power. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.