Kinesis XT-Power

Performance: Speed
Constructie: Japanese High-Modulus Carbon
Gewicht Frame: 84 gr. +/- 1
Balans: Even
Flex: Flexible
Lengte: 67,5 cm
Bladvorm: Isometric
Spankracht: tot 13 kg
Systemen:
Japanese HM Carbon, Nanocell Enhanced, Xtreme Tension Frame, VMT Mutltitwist, Torsion Control System, Pro V12 Grommets
Kleur: groen/zwart
Hoes: inclusief volledige hoes

// Wdstrijdspeler //

Dit topracket van Carlton is speciaal bedoeld voor de gevorderde wedstrijdspeler op zoek naar een mooi uitgeblanceerd racket met extra speed en controle.
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Wedstrijdspeler

Carlton maakt het verschil
Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag de verkoper dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.