Vapour Trail Tour

Blad: Optimetrisch
Japans High-Modulus Graphite
Shaft: Vectran versterkt Carbon
Gewicht: 87 gr onbesp. / 97 besp.*
Balans: even
Flex: Medium Stiff
Lengte: 67,5 cm
Kleur: dogrijs/zilver
Systemen:
Vectran Enhanced, Aerofoile Grommets, Bi-Axia Dynamics, Torsion Control System,
Single Pass String,Xtreme Tension Frame, Aeroflex, Razor End Cap
Hoes: inclusief volledige hoes
*afhankelijk van snaar

Dit topracket van Carlton is een prachtig mooi uitgebalanceerd tour racket. Het racket is speciaal bedoeld voor de gevorderde wedstrijdspeler en levert de ideale mix van power, controle en handling.
Overzicht rackets
  • Advies Speelniveau
    • Pro/Wedstrijdspeler

Carlton maakt het verschil
Carlton premium rackets leveren, afhankelijk van het type, extra speed, touch, controle of power. Carlton heeft voor ieder speelniveau het beste racket in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Let bij je keuze vooral op de technische innovaties en in het bijzonder op de performance. Let bij de aankoop ook op het swinggevoel, dus hoe een racket aanvoelt tijdens de uithaal- en slagbeweging. Ben je niet honderd procent zeker van jezelf? Vraag dan om eerst met een demo te mogen spelen. De betere Carlton dealers hebben van ieder model een demo beschikbaar. Carlton heeft het perfecte racket, ook voor jou!

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton rackets hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste! Kijk voor meer informatie ook onder 'Meer badminton'.

      Full HD Experience