C100

Type: Nylon Shuttle
Materiaal: synthetische badminton shuttle met een kurken dop
Speed: medium (blauw)
Kleur: wit
Categorie:
NL/ Recreatie
BE/ Recreatie
Koker: à 6 stuks

De C100 shuttle is de ideale nylon shuttle voor gebruik door beginnende badmintonspelers en voor gebruik op school of thuis. De C100 is in deze (goedkope) klasse een echte aanrader. De C100 heeft een redelijke duurzaamheid en een redelijk stabiele vlucht. De kwaliteit van deze shuttle is vergelijkbaar met derden hoog.

Shuttles van Carlton zijn een klasse apart! Overzicht shuttles
  • Advies Speelniveau
    • Recreatie/Schoolsport

Carlton maakt het verschil
Het maken van shuttles is een vak apart. Carlton beheerst dat als geen ander. Dat geldt zowel voor nylon als voor veren shuttles. Shuttles zijn er in allerlei kwaliteiten. Carlton levert alleen de beste. Kwaliteitsverschil zie je altijd terug in de prijs. Een Carlton shuttle is niet de allergoedkoopste maar wel een van de allerbesten. Een Carlton shuttle betaalt zich altijd terug in een consistente en stabiele vlucht en een langere levensduur. Kortom: in extra speelplezier!
De Nylon shuttles van Carlton behoren tot de top in de wereld. Carlton maakt daarbij gebruik van de beste materialen en de beste machines. Dat gebeurt in eigen Carlton productielijnen. Na de productie worden de shuttles dubbel op kwaliteit gecontroleerd.

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle andere merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton snaren hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste!