F1 Ti

Type: Nylon Shuttle
Materiaal: hoogwaardige premium synthetische badminton shuttle met een kurken dop
Speed: slow (groen), medium (blauw), fast (rood)
Kleur: wit (is er ook in geel, geel is beter zichtbaar)
Categorie:
NL/ C
BE/ C
Koker: à 6 stuks

De F1 Ti is de top nylon shuttle van Carlton en behoort tot de besten in zijn soort. De F1 Ti heeft een perfecte duurzaamheid en een (voor een nylon shuttle) perfecte vlucht. De kwaliteit van deze shuttle is uitzonderlijk hoog. De Carlton F1 Ti is in Nederland goedgekeurd in de categorie C. Dat betekend dat met deze shuttle gespeeld mag worden tot en met de hoofdklasse van de district competitie.

Shuttles van Carlton zijn een klasse apart! Overzicht shuttles
  • Advies Speelniveau
    • Wedstrijdspeler

Carlton maakt het verschil
Het maken van shuttles is een vak apart. Carlton beheerst dat als geen ander. Dat geldt zowel voor nylon als voor veren shuttles. Shuttles zijn er in allerlei kwaliteiten. Carlton levert alleen de beste. Kwaliteitsverschil zie je altijd terug in de prijs. Een Carlton shuttle is niet de allergoedkoopste maar wel een van de allerbesten. Een Carlton shuttle betaalt zich altijd terug in een consistente en stabiele vlucht en een langere levensduur. Kortom: in extra speelplezier!
De Nylon shuttles van Carlton behoren tot de top in de wereld. Carlton maakt daarbij gebruik van de beste materialen en de beste machines. Dat gebeurt in eigen Carlton productielijnen. Na de productie worden de shuttles dubbel op kwaliteit gecontroleerd.

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle andere merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton snaren hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste!