GT1

Type: Veren Shuttle (met Carlton nano-film die de levensduur van de shuttle verhoogt)
Kwaliteit: Ganzen veren (premium)
Speed: 77 en 78
Kleur: wit
Categorie:
NL/ A Internationaal
BE/ A-B-C1
Koker: à 12 stuks

De Carlton GT1 is in Nederland goedgekeurd in de categorie A Internationaal. Dat betekend dat met deze shuttle op alle toernooien gespeeld mag worden.

De GT1 wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit ganzen veren. De GT1 is de top shuttle van Carlton en behoort tot de allerbesten in zijn soort. De GT1 heeft een perfecte duurzaamheid en een perfecte vlucht. De kwaliteit van deze shuttle is uitzonderlijk hoog. Overzicht shuttles
  • Advies Speelniveau
    • Pro/Wedstrijdspeler

Carlton maakt het verschil
Het maken van shuttles is een vak apart. Carlton beheerst dat als geen ander. Dat geldt zowel voor nylon als voor veren shuttles. Shuttles zijn er in allerlei kwaliteiten. Carlton levert alleen de beste. Kwaliteitsverschil zie je altijd terug in de prijs. Een Carlton shuttle is niet de allergoedkoopste maar wel een van de allerbesten. Een Carlton shuttle betaalt zich altijd terug in een consistente en stabiele vlucht en een langere levensduur. Kortom: in extra speelplezier!
De Veren shuttles van Carlton behoren tot de top in de wereld. Carlton maakt daarbij gebruik van de beste kwaliteit eenden- en ganzenveren. De veren worden met de hand geselecteerd. De veren shuttles van Carlton worden vervolgens met de hand vervaardigd. Dat gebeurt in eigen Carlton productielijnen. Na de productie worden de shuttles dubbel op kwaliteit gecontroleerd.
Voor een langere levensduur kun je veren shuttles het beste twee dagen van te voren prepareren.

100% Badminton

Carlton heeft (anders dan de meeste andere merken) een eigen ontwikkel- en designafdeling, maar ook eigen productiefaciliteiten. Carlton richt zich ook anders dan alle andere merken voor de volle 100% op badminton.
Dat maakt Carlton uniek in de wereld.
Carlton snaren hebben in vergelijk met andere merken ook de beste prijs-/kwaliteitsverhouding. Met Carlton koop je dus het beste van het beste!