100% Garantie

100% Service

Ook dat is Carlton (Dunlop Slazenger Benelux). Ja, wij geven 100% service en garantie, want wij zijn overtuigd van de kwaliteit die wij leveren. Er zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden die je hieronder kunt nalezen. Meer informatie en tips vind je onder Faq's. Zoek je een bepaald artikel van Carlton? Kijk dan onder de Collectie button.


100% Garantie

100% Service


Waar geldt onze garantie voor?

Onze garantie geldt voor alle Carlton artikelen van A tot Z. Voorwaarde is wel dat je een aankoopbewijs (kassabon) hebt. Zonder aankoopbewijs kun je (uiteraard) niet worden geholpen.

Waar kun je terecht?

Voor het claimen van garantie kun je terecht bij de dealer waar je het artikel hebt gekocht. Vergeet dan niet het aankoopbewijs mee te nemen.

Wanneer heb je geen garantie?

Je hebt geen garantie wanneer het artikel waar garantie voor wordt geclaimd oneigenlijk is gebruikt, dus voor een ander doel waarvoor het bestemd is. Ook heb je (uiteraard) geen garantie wanneer sprake is van slecht onderhoud. Op snaarbreuken kunnen wij natuurlijk ook nooit garantie geven (dat is gebruiksschade). Bij rackets is er uiteraard geen garantie bij contactbreuk door contact met iets van buiten af (muur, vloer, tegenstander enz.). Bij een dispuut is ons oordeel ten allen tijde bindend.


Overtuigende Service

Na een keer spelen voelde ik, dat ik het verkeerde type racket had gekocht. Zonder probleem kreeg ik in de winkel direct een nieuw racket. Wow.

Frederieke JanssenDen Bosch

Ik had een koker Carlton shuttles als kado gekocht, maar het waren de verkeerde. Ik ging terug naar de winkel en mocht het zo omruilen. Ik blij.

Pieter HensAmsterdam

Ik had een Carlton shirt voor mijn vrouw gekocht, maar het was te groot. Ik kreeg direct de juiste maat. Kado was geslaagd.

Jan KasselHvH