Verover de wereld

Doe het samen met Carlton.

Met onze Video's Banners en Foto's leveren wij prachtig materiaal voor je website en/of grootbeeldscreens. In de nabije toekomst zullen wij kant en klare Carlton product video's aanleveren waar je zelf geen werk aan hebt en welke je dan met een enkele klik kunt gebruiken. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.


Broadcasting vs Narrowcasting

Bij zowel broadcasting als narrowcasting gaat het om reclame. Reclame voor jezelf, waarbij je via beleving mensen (potentiele klanten) wilt aanmoedigen om bij jou te komen, of reclame voor bepaalde producten, om daarmee de verkoop te bevorderen.
Narrowcasting is in feite het tegenovergestelde van broadcasting. Broadcasting is het 'brede' bereiken van mensen (potentiele klanten) via radio en/of TV. Narrowcasting is het gericht bereiken van mensen (potentiele klanten) via je eigen website of in je eigen omgeving via je eigen grootbeeldscreen(s).

Website en screens

Met je eigen website laat je zien wie je bent, wat je te bieden hebt, waar je zit en hoe je te bereiken bent. Je maakt dus reclame. Het bereik via internet is bij een goede aanpak dan veel groter dan lokaal (via bijvoorbeeld advertenties). Ook in je website kun je van narrowcasting context gebruik maken. Het is dan een versterkend effect voor de reclame. In je eigen (lokale) omgeving versterk je het effect nog een keer extra door narrowcasting te projecteren via grootbeeldscreens (Smart TV's) in je winkel, shop, sporthal, kantine of kantoor. Via je website kan je narrowcasting boodschap dan op iedere plek in de wereld terechtkomen. Via een grootbeeldscreen betover je je eigen omgeving. Via een beamer kun je het dan ook nog op iedere andere plek in de wereld "stand alone" gebruiken. Omdat wij van Carlton ons narrowcasting materiaal online beschikbaar stellen, kan het ook (met een kleine meoite) op iedere Smart TV in de wereld worden bekeken. Dit is wat wij noemen "Speed Up". In feite heb je niet meer nodig dan ons beeldmateriaal en een online verbinding. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.

Keep it simpel

Beeld- en videomateriaal voor narrowcasting moet mooi en indrukwekkend zijn. Het moet ook een heldere boodschap uitdragen welke direct wordt begrepen. "Keep it simpel" is dan de leiddraad. Je kunt natuurlijk beelden/video's zelf gaan maken en dan van ingewikkelde systemen met kastjes, draadjes en hoge kosten gebruik gaan maken. Maar je kunt beter van het door ons aangeboden Carlton materiaal gebruik gaan maken. Je hebt er dan geen werk aan en je hebt dan ook geen hoge kosten. De narrowcasting die Carlton gaat leveren is GRATIS. Het gaat ook simpel: gewoon via een online verbinding.

Carlton Foto's/Video's

Moderne monitors van mobiele telefoons, tablets, laptops en computers maken gebruik van breedbeeld. Dat doen ook zo goed als alle moderne Smart TV's. Het is dus belangrijk, dat beelden (foto's) voor narrowcasting de beeldverhouding van 16: 9 hebben en een resolutie van 1920 x 1080. Dat is dan Full HD 1080 (wanneer een beeld/foto kleiner is maar wel bruikbaar, dan kan het in een compilatie worden gezet). In de 16:9 beeldverhouding en met deze resolutie worden beelden dan op alle devices in 100% fullscreen weergegeven. Hoge kwaliteit van de foto is een vereiste. Deze foto's moeten dus gemaakt zijn met een digitale camera. Foto's gemaakt met een mobiele telefoon voldoen voor narrowcasting niet. Voor video's geldt in feite hetzelfde. Deze moeten zijn gemaakt in Full HD en in MP4 want anders werkt het niet op moderne websites en ook niet op moderne screens en TV's.

PS. de foto's die wij hier onder 'Foto's' plaatsen laten wij in een normale modus zien en dus niet in Full HD. Deze foto's mogen wel met een mobiel apparaat zijn gemaakt.